The Fall 1.05 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na de recentste aanval merken zowel Gibson als de moordenaar zelf dat het net rond hem steeds meer gespannen raakt....
The Fall 1.05

The Fall 1.05

Thriller Misdaad Series
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u

Na de recentste aanval merken zowel Gibson als de moordenaar zelf dat het net rond hem steeds meer gespannen raakt. Spector doet een dramatische onthulling en neemt een beslissing waardoor zijn lot verbonden wordt aan dat van Gibson.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Fall 1.05 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Petra
Weer een uitmuntende uitgave van Lumière!
Als fan van de Scandinavische crimiseries zijnde, was ik eerst een beetje sceptisch over deze Britse versie, maar het heeft mijn verwachtingen overtroffen!
Ik zou me voor kunnen stellen dat sommige kijkers vinden dat het verhaal wat traag op gang komt, maar ik persoonlijk hou daar wel van; een sfeertje neerzetten, aanvoelen dat er iets dreigends aankomt, het verhaal opbouwen; I LIKE IT!
loading