Out of the Furnace (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Russell en zijn jongere broer Rodney groeiden op in een industriestadje in het grimmige Amerikaanse...
Out of the Furnace

Out of the Furnace

Thriller Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 52 min

Russell en zijn jongere broer Rodney groeiden op in een industriestadje in het grimmige Amerikaanse noordoosten. Ze droomden van ontsnappen en elders een beter leven opbouwen, maar het lot besliste anders. Door een ongelukkig voorval beland Russell in de cel en het leger stuurt zijn broer naar Irak. Als Rodney terugkeert zoekt hij zijn heil in illegale vechtwedstrijden die worden georganiseerd door de keiharde Curtis DeGroat.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Out of the Furnace aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
van
Deze film is zeer de moeite waard. Actie en emotie wisselen elkaar op een gepaste manier af. Maar de cast is natuurlijk ook super. Cristian Bail speelt een ietwat suffe/degelijke rol wat de film in zijn geheel gezien veel contrast geeft. Zeker gezien de glansrol van Woody Harrelson als bad guy, wat deze film compleet maakt.

Reviews

Joyce
Ik vond deze film erg tegenvallen. Bij de omschrijving werd ik gelijk enthousiast. De trailer wist me al wat minder te motiveren, maar de nieuwsgierigheid won uiteindelijk. Ik heb er geen spijt van, maar het was puur dagvullend, niet echt een hele sterke film. Het verhaal is wel goed, maar ik werd niet echt meegenomen, ik vond het jammer dat het niet helemaal over kwam.
loading