Vampire Academy: Blood Sisters (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee meiden die studeren aan een school voor vampiers zijn op een hele bijzondere manier met elkaar...
Vampire Academy: Blood Sisters

Vampire Academy: Blood Sisters

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 40 min

Twee meiden die studeren aan een school voor vampiers zijn op een hele bijzondere manier met elkaar verbonden. Rose is niet alleen hartsvriendinnen met Lissa, ze wordt ook opgeleid tot haar beschermer. Niet zonder reden, want Lissa is prinses en troonopvolger van de Moroi - zoals vreedzame, sterfelijke vampiers heten. Rose traint er graag hard voor, ook omdat ze extra vechtlessen krijgt van de knappe Dimitri voor wie ze wel wat voelt. Ze zal iedere les nodig hebben, want de Strigoi -onsterfelijke, evil vampiers - zullen er alles aan doen om Lissa het leven onmogelijk maken. Alsof het leven op school nog niet ingewikkeld genoeg is... Vampire Academy is gebaseerd op de wereldwijde bestsellerreeks van Richelle Mead.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Vampire Academy: Blood Sisters aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Leuk

Reviews

Karen
Goede en onderhoudende verfilming van het de serie van Michelle Mead - het vertelt het verhaal van Rose en Lissa die vriendinnen zijn en een psychische band met elkaar delen sinds het ongeluk waar de ouders en broer van Lissa zijn omgekomen. Rose is half vampier, half mens - een dampier die Lissa - een moroi - een vampier van koninklijke bloedde beschermt. Nu wachten op het vervolg.
Anoniem
Echt een superleuke film. Vooral als het gaat om actie en crime is dit een goede film, ik zelf heb deze film nu 3x gezien en echt een aanrader. De film is soms lastig volgbaar, maar heeft dan ook een spannend, romantisch, omverwacht eind
Anoniem
Leuk
Anoniem
Het was superleuk
loading