Box Cutter (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op een afgelegen plek in North Carolina, zo'n dertig jaar geleden, krijgt de jonge Rob Spencer een afgrijselijke...
Box Cutter

Box Cutter

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 37 min

Op een afgelegen plek in North Carolina, zo'n dertig jaar geleden, krijgt de jonge Rob Spencer een afgrijselijke opdracht. Mijn moeder heeft een dood kindje ter wereld gebracht en de dokter vraagt aan Rob om het kindje te begraven. Tegenwoordig, ondanks zijn nachtmerries, gaat het goed met Rob. Hij is verhuisd naar een oud huis in het historische district Concord en hij werkt als assistent van de city manager in het gemeentehuis. Op de dag dat Rob zijn nieuwe huis betrekt wordt er een moord gepleegd in de stad. Als Rob daaropvolgend een doos ontvangt worden zijn nachtmerries werkelijkheid en zijn jeugdherinneringen komen weer terug in zijn gedachten. Niet lang er na wordt Rob gezien als hoofdverdachte van de moord.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Box Cutter aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Hans
Heel spannend begin en een goede trailer maar de film is uiteindelijk erg zwak met matige tot slechte acteurs en een heel slecht verhaal. Het einde was ook te voorspellen. Jammer!!
Anoniem
Dit is een creepy thriller, die begint met een akelige, ijzingwekkende scène. Ik wilde daardoor eerst niet verder kijken, omdat ik in een griezelfilm leek te zijn beland. Toch was ik nieuwsgierig genoeg om door te zetten en de film verder te kijken. Daar kreeg ik geen spijt van, want de hele film door zit je je af te vragen wie de moordenaar is. Bijna op het eind zakt de film een beetje en verliest hij tempo. Dat is jammer, maar toch blijf je genoeg betrokken bij de hoofdrolspeler om de loop van het verhaal te willen weten. De film heeft een verrassend einde. Een minpuntje vond ik de onbekende acteurs, die niet echt van het doek spetterden. Daarom geef ik slechts 3 sterren.
loading