Speak No Evil (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nadat alle kinderen in het stadje Superstition spoorloos zijn verdwenen, slaat de paniek toe. De sheriff zit met...
Speak No Evil

Speak No Evil

Horror
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 11 min

Nadat alle kinderen in het stadje Superstition spoorloos zijn verdwenen, slaat de paniek toe. De sheriff zit met zijn handen in het haar, ouders organiseren zoektochten in de bossen en de spanningen tussen bewoners lopen op, want wie kun je nu nog vertrouwen? Wanneer de kinderen even plotseling weer terugkeren, zijn de bewoners gerustgesteld. Maar niet voor lang! Eén voor één beginnen de kinderen zich sinister en geheimzinnig te gedragen, totdat de eerste doden vallen. Welke duivelse machten roeren zich hier?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Speak No Evil aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Deze film vonden we redelijk goed. Het gegeven is goed uitgewerkt. Je ziet wel aan de film af dat het allemaal niet teveel mag kosten, maar dat hebben we niet als storend ervaren. Voor een leuk avondje film uitermate geschikt. Smaken verschillen, maar uiteindelijk krijgt deze film van ons een dikke zeven.
loading