Invasion Day (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Duke heeft pas ontslag genomen bij de NSA. Hij wil met zijn gezin opnieuw beginnen, in een huisje in de bergen. Maar...
Invasion Day

Invasion Day

Drama Sciencefiction Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 31 min

Duke heeft pas ontslag genomen bij de NSA. Hij wil met zijn gezin opnieuw beginnen, in een huisje in de bergen. Maar hun droom wordt een nachtmerrie wanneer China een cyberaanval lanceert tegen de Verenigde Staten. Elke microchip waar 'Made in China' op staat is besmet met een virus dat alle technologie plat legt. Niets werkt meer. Televisie, telefoon en satellieten zijn nutteloos. Alle elektriciteit valt uit en uit de kraan komt geen water meer. In deze nieuwe wereldorde gelden nieuwe wetten... het recht van de sterkste! Tot overmaat van ramp ontdekt Duke dat de vijand dichterbij is dan mensen denken... Als de Derde Wereldoorlog ooit plaatsvindt, dan is het niet met kernbommen maar met cyberaanvallen. Invasion Day schetst een realistisch en angstaanjagend beeld van hoe die oorlog zou plaatsvinden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Invasion Day aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik vond het een spannende film waarbij actie gemengd werd met drama. Zo een film zou ik zo weer willen zien maar jammer genoeg zijn er niet zoveel van zulke films. Deze film moet je echt kijken of je hebt echt wat gemist, ik raad het heel erg aan en zou het heel erg waarderen als u deze film downloadt en kijkt.

Reviews

Anoniem
De gedachte achter het verhaal is redelijk goed, iets teveel doorgevoerd misschien maar dat mag de pret niet drukken. Het had echter veel verder uitgewerkt kunnen worden en komt nu wat ongeloofwaardig over. Dat voedsel en water al na enkele dagen nergens meer te vinden zijn in deze maatschappij van overvloed komt ook niet echt geloofwaardig over maar het meest ongeloofwaardig vond ik toch het feit dat blijkbaar vrijwel iedereen gelijk de invasie accepteert en als makke schaapjes achter de ''bezetter'' aanloopt. (op een enkeling na dan). Als je echter niet teveel nadenkt over deze zaken dan is het wel een aardige film. Verwacht echter geen film vol actie en oorlogshandelingen want dan kom je bedrogen uit.
loading