A Certain Justice (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een helse tour of duty in Irak keert John met posttraumatische stress-stoornissen naar huis terug. Daar wordt...
A Certain Justice

A Certain Justice

Actie Drama
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 33 min

Na een helse tour of duty in Irak keert John met posttraumatische stress-stoornissen naar huis terug. Daar wordt zijn laatste restje innerlijke vrede weggeveegd wanneer hij een hoertje uit de klauwen van de Aryan Brotherhood redt. Hollis, de meedogenloze leider van de racistische misdaadbende, zint op wraak en laat Johns familie zonder genade uit de weg ruimen. Nu heeft John niets meer om voor te leven, tenzij... wraak op hen die hem alles ontnomen hebben!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om A Certain Justice aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een goeie actiefilm. Geen ingewikkeld verhaal. Het enige 'storende' is dat sommige scènes een wazige beeldzijde hebben. De reden is mij niet geheel duidelijk. Voor de rest een film die zeker het kijken waard is.

Reviews

Anoniem
Best leuke film met een verhaallijn, acteerwerk is minimaal. Dolf Lundgren valt tegen, heeft eigenlijk nooit echt niveau gehad. Het is zeer begrijpelijk dat de reactie volgt die er volgt. Je familie is uiteindelijk alles. Het geheel is wel erg voorspelbaar en bewijst maar weer dat geld niet gelukkig maakt maar wel macht geeft! Einde is wel slapjes.
loading