The Dependables (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Afghanistan worden vijf jonge Amerikaanse militairen gevangen genomen en gegijzeld door een wrede krijgsheer...
The Dependables

The Dependables

Actie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 36 min

In Afghanistan worden vijf jonge Amerikaanse militairen gevangen genomen en gegijzeld door een wrede krijgsheer van de Taliban. Als blijkt dat het Amerikaanse leger maar weinig onderneemt om de gijzelaars te helpen, besluiten een oma en vier opa's zelf naar Afghanistan af te reizen om hun kleinzoons te redden. De vijf grootouders hebben allemaal een militair verleden en hun reis ontaardt al gauw in een heftig en heroïsch avontuur. Ze moeten meerdere malen zware gevechten leveren met de Taliban en krijgen te maken met levensgevaarlijke Afghaanse opiumhandelaren. Bovendien worden ze gaandeweg steeds sterker geconfronteerd met hun eigen persoonlijke trauma's. Zal het de vijf dappere ondanks alles lukken hun 'jongens' in veiligheid te brengen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Dependables aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading