247 F (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vier vrienden reizen af naar een hutje aan een meer voor een zorgeloos weekendje. Ze komen echter in een ware nachtmerrie...
247 F

247 F

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 24 min

Vier vrienden reizen af naar een hutje aan een meer voor een zorgeloos weekendje. Ze komen echter in een ware nachtmerrie terecht op het moment dat drie van hen vast komen te zitten in een gloeiendhete sauna. Elke minuut telt en elke graad omhoog doet meer pijn, terwijl ze er alles aan doen om te overleven. Ondertussen nadert de sauna een temperatuur van 247 graden Fahrenheit.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 247 F aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Kylie
247 F geef ik een 9.
Wauw wat een spannende film en wat een mooi einde.
De traantjes vielen over m'n wangen en ik kreeg helemaal kippenvel!!
Het lijkt mij zo erg als dit in het echt zou gebeuren.
Het is een leuke film voor als je een avond niks te doen heb ik zou het je wel aanraden!

Reviews

Patricia
Wel een aardige film maar de hele films speelt zich in de sauna af, het is geen bloedvergiet-film maar de spanning bouwt zich goed op vandaar ook een 7.
Ik had er net als onderstaande review wel wat meer van verwacht maar goed, toch het kijken waard. Ik zou zeggen: twijfel je? Dan gewoon doen en beoordeel zelf. Ieder heeft nota bene zijn eigen smaak!
Anoniem
Het was een spannende film, maar ik had er meer van verwacht.
jessica
Het was een spannende film, maar wel langdurig. Het speelt zich op dezelfde plek af, wat het verhaal wat langdurig maakt. Kijken of je nog zo geniet van de sauna ;) De acteurs waren wel oke maar niet top. Al met al vond ik het een spannende film en geef ik hem een 7.
loading