Stuck in Love (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Schrijver Bill Borgens heeft het moeilijk sinds zijn vrouw Erica hem drie jaar eerder verlaten heeft voor een...
Stuck in Love

Stuck in Love

Komedie Romantische Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 33 min

Schrijver Bill Borgens heeft het moeilijk sinds zijn vrouw Erica hem drie jaar eerder verlaten heeft voor een jongere man. In plaats van te werken aan een nieuw boek, spioneert hij haar obsessief. Tijdens Thanksgiving komt zijn 19-jarige dochter Samantha thuis met het nieuws dat haar eerste roman wordt gepubliceerd. Bill is blij voor haar en stelt voor het goede nieuws aan haar moeder te vertellen. Samantha wil echter niets meer te maken hebben met de vrouw die haar vader heeft bedrogen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Stuck in Love aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Michael
Een film waar ik erg van genoten heb. Heel goede acteerprestaties, een meeslepend verhaal en goed uitgewerkte personages. Dat maakt het zeker geen platte film. De film gaat vooral over (liefdes)relaties, vanuit het perspectief van verschillende mensen. Wel meer drama dan komedie, echt lachen heb ik niet moeten doen. Glimlachen dan weer wel :-) Aanrader om te kijken!
loading