The Bridge 2.01 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer een tanker tegen de befaamde brug opbotst, stelt de kustwacht vast dat het schip ronddobbert zonder...
The Bridge 2.01

The Bridge 2.01

Misdaad Series
Taal: Deens Jaar: 2013 Duur: 58 min

Wanneer een tanker tegen de befaamde brug opbotst, stelt de kustwacht vast dat het schip ronddobbert zonder bemanning. Verder treffen ze 3 Zweedse en 2 Deense jongeren aan die vastgeketend zijn in het ruim. Saga krijgt de zaak toegewezen en roept daarbij de hulp in van Martin.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Bridge 2.01 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Karin
Ken deze serie en ook weer van Lumière. Die Scandinavische manier van filmen en type casting trekt mij enorm. Goede verhaallijn en knetterspannend. The Bridge staat hoog op mijn lijstje van topseries.

Reviews

Kim
Na een spannend eerste seizoen was ik zeer benieuwd naar het tweede seizoen. Bij de start wordt er een kleine resume getoond van het eerste seizoen. Daarna wordt het vertrouwde oude duo Martin & Saga al snel weer samen gevoegd. Ook in dit deel weer een gouden team. Genoeg spanning om snel alle delen te willen zien.
loading