The Hobbit 2 - Gratis Special (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bekijk nu de gratis special van de avonturenfilm The Hobbit: The Desolation of Smaug, de tweede film...
The Hobbit 2 - Gratis Special

The Hobbit 2 - Gratis Special

Gratis Actie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 34 min

Bekijk nu de gratis special van de avonturenfilm The Hobbit: The Desolation of Smaug, de tweede film uit de trilogie van The Hobbit. In deze special zie je alvast wat beelden uit de film en geeft regisseur Peter Jackson je een kijkje achter de schermen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Hobbit 2 - Gratis Special aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik vond het een heel erg leuke film. Heb hem samen met m'n broertje gekeken en we waren beiden onder de indruk. Normaal gezien hou ik niet zo van dat soort films maar deze deed me toch wel inzien dat je een film niet moet beoordelen voor je hem hebt gezien. Echt een topper. En ja, ik raad deze film ook aan aan mensen die graag deze soort films kijken.

Reviews

Anoniem
leuke film
Ger
Waanzinnige film van begin tot eind.
Anoniem
Het eerste deel van deze filmreeks vond ik al super, maar deze is ook echt de moeite waard om te bekijken. De gebieden in de film zijn naar mijn mening echt prachtig. Daarnaast hebben ze de juiste acteurs gevonden voor de film. De film zelf duurt erg lang, maar dat stoort zeker niet. Het is niet erg om lang naar deze film te moeten kijken, omdat The Hobbit de aandacht trekt. Ik raad deze film dus ook zeker aan aan anderen.
loading