Witching and Bitching (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. José is de leider van een uit nood geboren bende criminelen. Vermomd als straatartiesten besluiten ze een...
Witching and Bitching

Witching and Bitching

Komedie
Taal: Spaans Jaar: 2013 Duur: 1 u 49 min

José is de leider van een uit nood geboren bende criminelen. Vermomd als straatartiesten besluiten ze een pandjeshuis te overvallen. Wanneer hun vluchtauto echter niet klaarstaat besluiten ze met een gekaapte taxi naar Frankrijk te vluchten om de politie te vermijden. In het grensplaatsje Zugurramurdi stopt het gezelschap bij een restaurant dat een heksengrot blijkt. Intussen is Jose's ex-vrouw Sylvia achter de toedracht van de overval gekomen en gaat zij woedend achter hem aan. Met Sylvia én de politie op zijn hielen wacht José een confrontatie met een stel heksen die het op niets minder dan de totale mannelijkheid gemunt hebben.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Witching and Bitching aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading