Secretary (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lee Holloway is net ontslagen uit een psychiatrische instelling, waar ze in behandeling was voor haar neiging tot...
Secretary

Secretary

Komedie Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2002 Duur: 1 u 47 min

Lee Holloway is net ontslagen uit een psychiatrische instelling, waar ze in behandeling was voor haar neiging tot zelfverminking. Omdat ze nog nooit een echte job heeft gehad, besluit ze op zoek te gaan naar werk. Al snel wordt ze aangenomen als secretaresse in het advocatenbureau van de bizarre Mr. E. Edward Grey. Haar taken lijken op het eerste zicht normaal, zelfs saai: typen, koffie serveren, klasseren... Maar langzamerhand raken Lee en Mr. Grey in een sadomasochistische relatie verwikkeld.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Secretary aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Leuke film, wel erg voorspelbaar en zeer Amerikaans. Het is dat je af en toe kunt lachen anders zou het toch niet te verteren zijn.
Voor als je geen zin hebt om na te denken is dit een ideale film.
Volgende keer toch maar weer een film met meer inhoud.

Reviews

Anoniem
Ik snap niet dat deze film onder het kopje "komedies" valt, ik heb geen enkel keer gelachen en vind het best een serieuze film.
Al van het begin af aan vond ik de man die haar baas speelt eng (hij doet zijn rol goed). Ik had eerlijk gezegd niet gelezen wat deze film over ging, maar ondanks dat het geen komedie is vind ik het wel een goede film (wel erg ziek). Allebei de hoofdrolspelers (die bij mij niet bekend zijn) doen prima rollen die ook overtuigend overkomen.
Als je een komedie zoekt en wil lachen is dit dus geen aanrader.
loading