Jack Ryan: Shadow Recruit (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. CIA rekruut Ryan belandt in een web van intriges en moet balanceren tussen zijn nietsvermoedende...
Jack Ryan: Shadow Recruit

Jack Ryan: Shadow Recruit

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 41 min

CIA rekruut Ryan belandt in een web van intriges en moet balanceren tussen zijn nietsvermoedende verloofde, een duistere overheidsagent en een meedogenloze Russische crimineel. Om een terroristisch complot tegen de Verenigde Staten te stoppen moet Ryan bewijzen dat hij niet alleen een analist is maar ook een volwaardige CIA agent.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Jack Ryan: Shadow Recruit aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
This is a very fast paced film full of Russian and American espionage and conflict in the financial market which turns into full street chases and hand-to-hand combat. Is this even happening as we speak...

Reviews

Geert
Stevige spionagefilm met de nodige actie, gedragen door 4 goede acteurs. We leren Jack Ryan kennen als beginnend medewerker bij de CIA, een analyst job. Voor een bepaalde opdracht moet hij naar Rusland, nadat hij verdachte fonds transferts heeft ontdekt. Eens in Moskou gaan de poppen aan het dansen en wordt hij een operational agent ipv the desk job. De actie en het gevaar nemen toe en als ook nog eens zijn verloofde onverwachts opduikt wordt de zaak alleen maar moeilijker. De vraag is of ze alles tijdig ontdekken en de russen kunnen verhinderen van de US hard aan te pakken. Een aanrader voor een avondje spanning.
Anoniem
Leuk
Anoniem
Heerlijke film, net als de boeken. Een MI van Tom Cruise maar dan met een goed en gedegen verhaal. Goede rol van Kevin Costner. Van begin tot einde spannend en zeer onderhoudend, plotse wendingen en ook nog een beetje love story ook! Een aanrader voor diegene die van detectives en het ijzeren gordijn houden!
Harry
Voor mij is deze triller een 8 waard. Een leuke bijrol voor K. Costner. Gaaf gespeeld.... kan toch wel meerdere genres aan. Hoofdrol van Jack... even wennen. Ik zie liever Matt Damon in deze rol. Net iets natuurlijker in zijn acting, maar wat niet is kan nog wel komen in ongetwijfeld deel 2. Van Keira k. ben ik niet zo gecharmeerd. Beetje te kunstmatig en echt niet knap. Leuk script en ook wel snel gefilmd. Gewoon kijken dus.
Anoniem
Leuk film, doet denken aan the Bourne
gerline
Ik geef deze film een 7. Hij is enorm verrassend. Het leuke vind ik de opbouw van de verschillende jaren. Zo kan je echt een goed beeld vormen van Jack. Het leuke is dat hij overkomt als een 'padvinder' maar ondertussen heel slim het spel speelt. De bijrollen vind ik ook goed geacteerd. Alles bij elkaar een leuke film voor een leuk avondje vermaak
Anoniem
Mooie actiefilm naar een verhaal van Tom Clancy. Goed verhaal, mooie actie, goed acteerwerk, Kevin Costner in een leuke rol van de oude leermeester. Vond alleen Jack Ryan wat te jong voor de rol, wel goed geacteerd. Ik had wel Henry Ford in mijn achterhoofd, van de vorige Jack Ryan-films. Ik hoop dat er nog een paar films volgen dan vergeten we Ford vanzelf. Zou leuk zijn als hij nog een klein rolletje kreeg. Kortom: een goede actiefilm. Aanrader.
Anoniem
Goeie actiefilm, zeker als je van Tom Clancy boeken houdt. Leuk dat ze een film gemaakt hebben over hoe Jack Ryan bij de CIA beland is. Acteerwerk was goed en overtuigend. De Russische bad guy had ook een menselijk randje en alles bij elkaar een geslaagde spannende en afwisselende film. Ik geef de film een acht.
Anoniem
Spannende actiethriller, die afspeelt in Moskou en de goeie ouwe tijd van spionagethrillers doet herleven. Met onverschrokken patriottisme voert Jack Ryan (Chris Pine) strijd tegen terroristische aanvallen van buitenaf. Kenneth Branagh is overtuigend en sterk in zijn rol als Russische 'witte boorden'-terrorist en Kevin Costner doet het uitstekend als CIA-boss. De oude knarren doen het weer goed, maar ook Keira Knightley stelt niet teleur. De film wordt in het midden pas echt spannend en de vond dit een echte aanrader voor een lekker spannend avondje film kijken. Ik geef 3,5 ster voor de acteurs en de regie van Kenneth Branagh, maar ook voor het spannende plot.
Anoniem
Leuke momenten, voor de rest erg voorspelbaar en pretentieloos
loading