The Violent Kind (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een criminele motorbende houdt een uitbundig feest in de bossen van Noord-Californië. Nadat de meeste bikers...
The Violent Kind

The Violent Kind

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 25 min

Een criminele motorbende houdt een uitbundig feest in de bossen van Noord-Californië. Nadat de meeste bikers stomdronken het feest hebben verlaten, breekt de hel los. Een meisje dat eerder was vertrokken, duikt weer op, van kop tot teen onder het bloed. Haar vriend wordt verderop teruggevonden in zijn auto, aan stukken gescheurd. Een groep schimmige types sluipt rond het huis. Dit wordt een lange, bloederige nacht... Met The Violent Kind leveren cultregisseurs The Butcher Brothers (The Hamiltons) hun meest ambitieuze film af: een mix van snoeiharde biker movie, mysterie en gruwelijke horror!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Violent Kind aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Het was een gekke, gewelddadige film waar alles in zit: geweld, horror, angst etc. Heel spannend en goede muziek.
loading