Free Birds Nederlands gesproken (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Reggie, een innemende en ietwat naïeve kalkoen, wil niet worden opgegeten...
Free Birds (NL)

Free Birds (NL)

Familie Animatie
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 27 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Reggie, een innemende en ietwat naïeve kalkoen, wil niet worden opgegeten tijdens de feestdagen. Hij probeert zijn gevederde vrienden op de boerderij te overtuigen dat ze moeten ontsnappen. Reggie start samen met zijn maatje Jake een gevaarlijke missie om kalkoen definitief van het menu te schrappen. Jake heeft een waanzinnig plan bedacht om in te breken bij een geheime legerbasis waar een tijdmachine staat. Hij wil terug in de tijd om ervoor te zorgen dat mensen nooit meer kalkoen eten. De twee werken zich keer op keer in de nesten, maar weten steeds op het nippertje te ontsnappen. Zal het hen lukken om het lot van alle kalkoenen te redden? Je ziet het in het in Free Birds, een doldwaze animatiefilm barstensvol actie, humor en avontuur.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Free Birds (NL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
filip
Zeer grappige, ontspannende film! Een aanrader! Doet je eens nadenken hoe tradities bepalen welke/hoeveel dieren er jaarlijks geslacht worden!
De uitspraken zijn ook erg grappig, een van die films die je in huis moet halen!

Reviews

Anoniem
Best een aardige animatiefilm. Het verhaal is leuk gevonden. Er zit zowaar een stukje geschiedenis in verwerkt. Er zitten wel aardige grappen in. De trailer heeft alleen al veel van de highlights uit de film laten zien. Daarom viel het totaal een beetje tegen. Het einde doet vermoeden dat dit wel weer kan leiden tot een vervolg.
Riky
Een leuke film om met je kids te kijken. We Hebben ervan genoten. Soms wel wat schrikmomenten maar uiteindelijk komt het goed. Een leuk verhaal om te zien waar thanksgiving over gaat en dat het niet alleen om eten gaat met die dag. Ik vind deze familiefilm wel een aanrader.
Geert
Leuke tekenfilm. Wanneer Reggie als bevrijde kalkoen wordt gekozen voor het Thanksgiving-feest neemt hij het er goed van op het presidentieel paleis. Tot hij wordt gekidnapt door Jake, die ervan overtuigd is dat zij op een geheime missie zijn. De missie die alle kalkoenen zal bevrijden van de dood die hen boven het hoofd hangt bij Thanksgiving. Daarvoor moeten ze op zoek naar de tijdmachine die hen zal terugbrengen naar de start van het feest. Leuke verhaallijn, goede humor en een beetje SF-sfeer. Of zij in hun missie zullen slagen?.....
loading