Top of the Lake 1.01 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Onderweg naar haar zieke moeder, ziet inspectrice Robin Griffin een 12 jarig meisje in een ijskoud meer...
Top of the Lake 1.01

Top of the Lake 1.01

Drama Misdaad Series
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 59 min

Onderweg naar haar zieke moeder, ziet inspectrice Robin Griffin een 12 jarig meisje in een ijskoud meer staan. Robin ontfermt zich over haar, maar nadat is gebleken dat ze zwanger is, verdwijnt het kind zonder enig spoor.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Top of the Lake 1.01 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Moet zeggen dat ik erg positief verrast ben door deze serie. De verhaallijn is goed en de cast zet een goede personage neer. Vooral het 12-jarige jonge meisje Tui (weet nog niet haar echte naam) vertolk haar rol voortreffelijk, respect! Verder neemt de serie je goed mee in het verhaal en is boeiend. Ben ook erg benieuwd hoe aflevering twee verder gaat. Bij de eerste aflevering is het nog vooral kennis maken met de personen in de serie. Vind het wel zeker een aanrader. (zal in de volgende review wat meer informatie opzoeken over de serie)!

Reviews

Jannie
Beetje laat, maar de serie gevolgd. Vond hem soms iets grof, maar er zit een goede opbouw in. Verrassend eind. Goed gespeeld.
loading