Madea's Witness Protection (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. George Needleman (Eugene Levy) is een hooggeplaatste financieel directeur in New York. Wanneer hij...
Madea's Witness Protection

Madea's Witness Protection

Komedie Misdaad Drama
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 50 min

George Needleman (Eugene Levy) is een hooggeplaatste financieel directeur in New York. Wanneer hij betrokken raakt bij een piramidespel worden hij en zijn familie in een programma voor getuigenbescherming ondergebracht. Ze gaan naar een plaats waar absoluut niemand op zoek naar ze zal gaan: het huis van Madea (Tyler Perry) in het zuiden van Amerika.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Madea's Witness Protection aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Sander
Op zich een aardige film om eens gezien te hebben, maar het was wel erg simpel qua acteerwerk. Had een paar van die leuke en flauwe momenten dat het wel grappig is, dus dat maakt de film dan ook wel leuk. Het verhaal daar moet je het niet van hebben, één van de vele. Dus mocht je een moment hebben dat je toch niks kan vinden hier, dan is het toch nog een leuke keuze om deze film eens te zien. Je verstand op nul en lekker genieten! Veel plezier.
loading