Nowhere to Run (1993) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een ontsnapping uit een gevangenen transport zoekt Sam een plek om zich schuil te houden. Hij komt terecht op...
Nowhere to Run

Nowhere to Run

Actie
Taal: Engels Jaar: 1993 Duur: 1 u 27 min

Na een ontsnapping uit een gevangenen transport zoekt Sam een plek om zich schuil te houden. Hij komt terecht op het terrein van de weduwe Clydie, waar hij al snel wordt ontdekt door Mookie en Bree, de kinderen van Clydie. Clydie wordt door een projectontwikkelaar gedwongen haar land te verkopen, maar zij weigert. Wanneer de speculant harde maatregelen treft, beschermt Sam het gezin. Met alle gevolgen van dien.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Nowhere to Run aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Good, solid Van Damme film. Just what you expect from a Van Damme film. There are the good guys, the bad guys, sufficient kick ass fight scenes and a pretty girl. And everybody is clear on the role they have to play. Not bad, not bad at all.
loading