No Clue (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer de oogverblindende blondine Kyra Leo's kantoor binnenloopt en hem wanhopig vraagt om haar vermiste broer te...
No Clue

No Clue

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 32 min

Wanneer de oogverblindende blondine Kyra Leo's kantoor binnenloopt en hem wanhopig vraagt om haar vermiste broer te vinden, weet Leo meteen dat dit een standaard klusje is voor een ervaren privédetective. Helaas is Leo geen privédetective, maar een vertegenwoordiger die pennen en sleutelhangers verkoopt. De privédetective zit naast Leo, Kyra is het verkeerde kantoor ingelopen. Leo krijgt het niet over zijn hart om 'nee' te zeggen en belooft haar te helpen. Al snel belandt hij in een duistere zaak waar zware criminelen en stinkend rijke fraudeurs hem naar het leven staan. Hij heeft geen idee hoe hij vermiste personen moet vinden, misdadigers moet uitschakelen en belangrijker nog: hoe hij de beeldschone Kyra moet versieren. Door toeval en blind (on)geluk stuitert hij van de ene in de andere levensgevaarlijke situatie, terwijl hij stap voor stap een ingewikkeld complot van oplichting, fraude en moord ontrafelt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om No Clue aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading