Android Cop (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Los Angeles 2045. Special agent Hammond wordt samen met zijn android partner naar een gebied gestuurd die bekend staat...
Android Cop

Android Cop

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 25 min

Los Angeles 2045. Special agent Hammond wordt samen met zijn android partner naar een gebied gestuurd die bekend staat als THE ZONE. Dit voor gewone burgers verboden gebied is getroffen door een virus uitbraak. Wanneer ze de werkelijke oorzaak van deze epidemie en degene verantwoordelijk hiervoor willen ontmaskeren, moet Hammon al zijn kennis, lef én de hulp van zijn robot partner gebruiken om levend terug te keren uit The Zone.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Android Cop aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Er was niet veel science fiction aan deze film. Hij kan beter bij het genre actie/humor geplaatst worden. In het begin verwacht je veel van de film, maar het wordt niet zo spannend als je zou verwachten. Het gehele verhaal blijft erg oppervlakkig, maar voor een relaxed avondje tv kijken is hij wel geschikt. Bij deze film zal je niet op het puntje van je stoel zitten en vooral het einde is nogal slapjes/afgeraffeld.
loading