Dead Souls (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op zijn achttiende verjaardag komt Johnny Petrie er achter dat hij geadopteerd is. Ook erft hij dan een boerderij in...
Dead Souls

Dead Souls

Horror
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 28 min

Op zijn achttiende verjaardag komt Johnny Petrie er achter dat hij geadopteerd is. Ook erft hij dan een boerderij in Maine. Hij gaat in de boerderij wonen, maar komt er al snel achter dat zijn vader, een priester, verschillende angstaanjagende gebeurtenissen heeft meegemaakt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dead Souls aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Deze film is zeker de moeite waard om eens gezien te hebben. Ze moeten veel meer van die films uitbrengen, heb op sommige momenten op het puntje van mijn stoel gezeten van de spanning. Het was niet voorspelbaar wat er ging gebeuren, 10 op 10 voor deze film.

Reviews

Coen en Nelly
We vonden dit een erg goede film, goed geacteerd en je werd steeds nieuwsgieriger naarmate de film vorderde. De spanning werd goed opgebouwd. We vonden dit een verfrissende film in het genre. De onbekende cast tilde de film naar een goed niveau en zeker het kijken waard. Deze film geven we een dikke acht!
Alexander
'Dead Souls' is een Amerikaanse horrorfilm geregisseerd door Colin Theys. Het klassieke verhaal is gebaseerd op een boek van Michael Laimo. Deze prent is een lowbudgetproductie die op amper 24 dagen werd opgenomen. Niettegenstaande deze beperkingen heeft de regisseur er een lekker ouderwetse griezelfilm van gemaakt die kwalitatief enorm meevalt en eigenlijk op het niveau zit van een eerder geslaagde televisiefilm. Er wordt voldoende overtuigend geacteerd. Het scenario is vrij efficiënt. Er worden genoeg spannende momenten en verrassingen ingebouwd. De speciale effecten zijn in orde. Deze film is zeker geen meesterwerk, maar is toch leuk genoeg om eens bekeken te worden.
loading