Bro's Before Ho's (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van videotheekmedewerker Max (Tim Haars) en...
Bro's Before Ho's

Bro's Before Ho's

Komedie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 24 min

Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van videotheekmedewerker Max (Tim Haars) en zijn geadopteerde broer Jules (Daniël Arends), tevens beste vriend. Samen hebben ze een pact: ze willen nooit een relatie want dat is te veel gezeik. Zij leven het leven waar elke man van droomt, totdat ze allebei verliefd worden op Anna (Sylvia Hoeks).

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bro's Before Ho's aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Het is een leuke film met leuke momenten. Ikzelf had meer verwacht want ik had de voorstukjes gezien en dat zijn eigenlijk wel de leukste momenten van de film. Maar het is een goeie film.

Reviews

Anoniem
Tja, weer een Nederlandse film.

Voor hier op meJane.com gezien te hebben eigenlijk niets van gehoord, maar omdat het verdere aanbod op dat moment te wensen overliet toch deze maar eens gaan kijken.

Toch een aangename verrassing, ondanks de vooroordelen veel moeten lachen om deze ronduit grappige film.

Zeker even kijken, wel in een melige bui.
Anoniem
De Nederlandse komedies die ik tot nu toe gezien heb, zijn in mijn optiek een beetje flauw. Brave humor, makkelijke komische situaties. Bij Bro's before Ho's voel ik voor het eerst dat er weer hoop is voor de Nederlandse 'comedyfilms'.
Bro's before Ho's is een heuse romantische komedie of 'bromance' zoals we die kennen van Judd Apatow
Of Will Ferrell en consorten. Fijn, ga hem zeker vaker kijken.
Anoniem
Te gek
Anoniem
Hele leuke film! De humor wordt er goed in verwerkt, en daarnaast wordt romantiek ook op een leuke manier overgebracht. Als je films zoals New Kids: Turbo leuk vindt, kan ik ook deze film zeker aanraden. Ik heb enorm veel kunnen lachen. Goede acteurs gekozen en een zeer goede rolverdeling. Je moet deze film gewoon gezien hebben.
Anoniem
Leuke film!
Anoniem
Ik bekeek de film met mijn vader en broer. Al snel kwamen we erachter dat het niet heel handig was dat ik, 13 jaar oud, mee keek. Er zijn veel scènes met geweld en / of seks. Ik vond het zelf wel een hele leuke film, net zoals New Kids: Turbo.
Anoniem
Superleuke film
Anoniem
Superleuke film met veel humor, zeker een aanrader
Anoniem
Viel tegen, voorstukjes zijn mooier dan de film
Anoniem
hele leuke film met veel humor
Anoniem
Steffen en Flip veranderen stront nog in goud, geniale film
loading