Comedown (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zes onbezonnen tieners dringen een vervallen en verlaten flatgebouw binnen. Ze willen er alleen maar een beetje lol...
Comedown

Comedown

Horror
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 30 min

Zes onbezonnen tieners dringen een vervallen en verlaten flatgebouw binnen. Ze willen er alleen maar een beetje lol trappen en feesten. Maar dan verdwijnt een van hen plotseling in het niets. Haar vrienden gaan naar haar op zoek in het donkere en akelig lege gebouw. Al gauw beseffen ze dat ze daar niet alleen zijn. Ergens op een van de vele verdiepingen ligt een psychopaat op de loer. En die is vastbesloten om de vrienden een voor een op te sporen en te vermoorden. Want niemand mag zijn gebouw levend verlaten...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Comedown aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Dit vonden wij een goede film. Er zijn er meer in dit genre, maar deze is toch wel een van de betere. Het acteerwerk is goed en de spanning wordt lekker opgebouwd. Een vervolg zou zeker logisch zijn en dan zijn wij weer van de partij. Kijken dus, wij geven een negen!

Reviews

Nicole
Ik heb ook best wel even getwijfeld of ik deze film zou kijken, maar onderstaande reviews hebben me over de streep getrokken. Ik vond het een goede film, eigenlijk precies wat ik er van verwacht had.
Comedown is een Engelse urban horrorfilm uit 2012 en is opgenomen in London. Deze film is op 4 oktober 2012 in première gegaan op het film festival Grimmfest. Comedown heeft niet gedraaid in de bioscoop maar is 12 maart 2013 direct uitgebracht op DVD. De cast in deze film is goed, vooral Geoff Bell as Ray Grady en Jacob Anderson as Lloyd vond ik hun rol het beste neerzetten. Verder is de film best spannend, toch niet erg verrassend, best voorspelbaar wat de schrikmomenten teniet doet. Bloed krijg je hierin zat te zien, dus je moet geen zwakke maag hebben, maar voor diegene die al vaker (slacht) horrorfilms gezien hebben zullen hier niet van opkijken! Het einde van de film smaakt naar meer en gezien de afloop zou er best eens een vervolg op kunnen komen?
Anoniem
Het was een hele mooie film! Precies wat we er van verwacht hadden. Zeer spannend en met een open einde, misschien een deel 2? dan zouden we hem zeker kijken!
Een aanrader dus!!
Sander
Had zin in een horror en was er niet zeker van of het wat zou zijn maar het viel me erg mee, de film was niet te beladen met bloed en het verhaal was ook nog leuk. Er waren een aantal momenten dat ik bijna niet durfde te kijken en dat zoek ik in een horrorfilm dus kan hem zekers aanbevelen om hem 's avonds in bed of op de bank eens te gaan zien. Een horror moet je echt 's avonds zien. Alleen is nog het spannendst.
loading