Frozen Nederlands gesproken (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. De bergbeklimmer Kristoff en een jong meisje genaamd Anna reizen met een stel...
Frozen (NL)

Frozen (NL)

Animatie Avontuur Komedie Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 39 min

NEDERLANDS GESPROKEN. De bergbeklimmer Kristoff en een jong meisje genaamd Anna reizen met een stel rendieren over de besneeuwde bergtoppen en gevaarlijke kliffen. Ze zijn op zoek naar Anna's zus Elsa, de legendarische Sneeuwkoningin, om de eeuwigdurende winter die over hun koninkrijk gevallen is te beëindigen. Op hun tocht ontmoeten ze mystieke trollen en de hilarische sneeuwman Olaf en zullen ze de natuurelementen moeten overwinnen om het koninkrijk te redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Frozen (NL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Sjuul
Love frozen

Reviews

Geert
Mooi prinsessenverhaal. Wel in musicalstijl, er wordt dus veel in gezongen. Anna en haar zus zijn jonge prinsessen die op vroeg leeftijd hun beide ouders verliezen. Daarbij komt dat Anna een geheim met zich draagt, waar niemand, ook haar zus niet, weet van heeft. Omdat Anna zich altijd opsluit zijn de zussen uit elkaar gegroeid. Op de dag van Anna's kroning wordt door een toeval het geheim onthuld. Anna vlucht en haar zus gaat haar achterna om haar terug te halen, maar dat gaat mis. Zullen de zussen elkaar opnieuw vinden en terug naar elkaar toegroeien? Dat is de vraag.
Humor, mooi getekend en goede snelheid van het verhaal met het goede tegen het slechte, maar je moet het zingen erbij nemen....
Anoniem
Een heel mooie en ontroerende film. Zeker kijken!
Anoniem
leuk
Anoniem
Toen mijn zusje zei dat ze hem wou zien samen met mij, had ik eerst een gedachte dat ik hem niet wou zien, omdat ik niet echt hou van animatiefilms. Maar doordat ik laatst Toy Story 3 (superleuke film) had gezien, was ik ook wel een beetje nieuwsgierig naar deze film. het is Een superspannende, komische, familiefilm. Echt een aanrader!
Anoniem
Heel grappig, meer volgende keer meer Olaf doen hoor.
Anoniem
Een dikke 10
Anoniem
Superleuke film. Vol humor en ontroering. Mooie beelden, echt wat van je van Disney gewend bent. Zeker de moeite waard!!! Kijken dus!!!!!
Anoniem
Supergrappig, in het Engels wel leuker.
Anoniem
Erg leuke film, met humor, spanning voor kinderen en een mooie onderliggende boodschap. Erg mooie animatiefilm, je zit er zo in dat het echte acteurs lijken. Verder mooie en leuke nummers. Ook goed dat zelfs de zang is vertaald. Met ons gezin van genoten.
Anoniem
Frozen is een hele leuke en grappige film waar je nooit genoeg van kan krijgen
Anoniem
Frozen is een leuke kinderfilm. Mijn kinderen en ik hebben er met plezier naar gekeken. Het is een superfilm! Hij krijgt een dikke 10!
Anoniem
Een leuke film, met humor en verdriet. Maar vooral een leuke film, zeker een aanrader
Anoniem
wij vonden het als gezin met kinderen in de leeftijd tussen de 6 en 8 een geweldig mooie en spannende familiefilm. We hebben hem 2 keer vol bewondering bekeken. Wat een verhaal en wat een prachtige animaties. Zeker een aanrader voor een regenachtige dag. Een dikke 9
Anoniem
Leuke romantische kinderflm
Anoniem
Echt een prachtige film. Het hele gezin kon van deze film genieten!
Anoniem
Een mooie en leuke film, met van die vrolijke, typische Disneyliedjes.
Maria
Mooi gemaakte film, wij vonden hem leuk.
Anoniem
Leuke animatiefilm, aparte stijl qua tekenen en goed verhaal. Die sneeuwpop vergeet je nooit meer, zo grappig en aandoenlijk.
Anoniem
wat een leuke film
Anoniem
Erg leuke film, aanrader voor het hele gezin.
Anoniem
Fantastisch mooie film van de makers van Rapunzel (Disney). Ook voor volwassenen is deze film leuk om te kijken. Prachtige animatie en mooie muziek. Gewoon weer een knap staaltje werk van Disney!
filip
Prachtige film, de kinderen waren er zot van. In het begin wat voorspelbaar over wat er gaat gebeuren, maar er zijn heel veel kleine details in de film die hem echt leuk maken en de film plots een andere wending geven. Nu begrijp ik ook waarom het de beste film van Disney is tot nu toe. Het is een film die nog lang zal meegaan en veel kinderen zal doen lachen.
Het is dus echt een aanrader voor iedereen met kinderen.
Anoniem
Goed
Anoniem
De film is heel erg leuk en vooral voor de kinderen. Ook is het super spannend en is het ook leuk voor de ouder. Een echte animatiefilm en het verdient supergoed, dus voor iedereen die de film nog gaat kijken: mijn cijfer is een 9 en een half.
Bekijk ook andere reacties en andere films ze zijn allemaal superleuk! En er zitten films voor oudere mensen en films voor de jonge kinderen. KIJKEN zou ik zeggen!!!!!!!!!!
Anoniem
Het is een hele leuke film. Ook zijn er leuke animaties. Een kleine maand geleden bleek dat Disney's Frozen de grens van een miljard dollar overschreden had. Daarmee werd het de zevende film ooit van Disney die meer dan een miljard dollar opbracht. Nu blijkt de animatiefilm de best presterende animatiefilm ooit zal zijn
Anoniem
Frozen is een leuke film en en beetje weer ouderwets met veel zang, zoals we uit de oudere films kennen. Het figuurtje Olaf is wel echt heel leuk in deze film. Een leuke film en ook voor de kleintjes een goed te begrijpen film.
Anoniem
zalig!
Anoniem
De meeste Disney-films vind ik een beetje kinderachtig maar deze is gewoon superleuk ook voor wat ouderen, echte aanrader!
Anoniem
Een kleine maand geleden bleek dat Disneys Frozen de grens van één miljard dollar overschreden had. Daarmee werd het de zevende film ooit van Disney die meer dan één miljard dollar opbracht. Nu blijkt de animatiefilm de best presterende animatiefilm ooit te zijn. Het avontuur heeft Toy Story 3 van zijn troon gestoten. Voor mij persoonlijk blijven de Toy Story-films absoluut de beste animatiefilms ooit, maar met deze film weet Disney zeker te scoren. Een welverdiende 9!
Anoniem
Echte Disney animatiefilm, leuk ook heel leuk voor de kids.
loading