Gravity - Gratis Special (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bekijk nu de gratis special van het ruimtedrama 'Gravity'. In deze special zie je vast wat...
Gravity - Gratis Special

Gravity - Gratis Special

Thriller Sciencefiction Gratis
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 11 min

Bekijk nu de gratis special van het ruimtedrama 'Gravity'. In deze special zie je vast wat beelden uit de film en geven de filmmakers je een kijkje achter de schermen. Ook vertellen voormalig NASA-astronauten over hun ruimtemissies en vergelijken ze hun ervaringen met de film.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Gravity - Gratis Special aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
leuk

Reviews

Anoniem
Dit maakt me nieuwsgierig!
Anoniem
Zelfs de trailer liet je al wegdromen over hoe het is om in de ruime te zijn. Heel ontspannend maar ook iets om bij stil te staan. Wat als we de mogelijkheid hebben om als mensheid door de ruimte te kunnen vliegen. In een object zo groot als een gemiddelde stad met bomen water dieren, al het leven dat we op aarde hebben. En dan op een dag andere planeten ontdekken met de zelfde levensvorm als wij nu hebben. Lijkt me geweldig om mee te maken. Hopelijk bestaat reïncarnatie echt en kom ik over 1000 jaar weer terug en is de mensheid zo ver om die droom te kunnen waarmaken.
loading