Vader met Vier Kinderen op Zee (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Net als de hele familie druk is met het aanstaande huwelijk van Sos en Peter,...
Vader met Vier Kinderen op Zee

Vader met Vier Kinderen op Zee

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 13 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Net als de hele familie druk is met het aanstaande huwelijk van Sos en Peter, krijgt vader de opdracht om Skipper, Peters stiefvader, te helpen. Skipper heeft een bijzonder schip, de Valborg, waar veel weeskinderen een tijd op doorbrengen om het varen onder de knie te krijgen. Maar de Valborg is ernstig aan een opknapbeurt toe, alleen ontbreekt daarvoor het geld. Maar... als Skipper nu de eerste prijs wint op een botenwedstrijd, dan kan de renovatie doorgaan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Vader met Vier Kinderen op Zee aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Ik heb deze film aan mijn zoon laten zien en hij vond hem echt fantastisch. Een echte aanrader deze film. Ik zal maar geen spoilers gooien, maar het einde is het beste van allemaal. En dat vonden mijn kinderen Jan, Perta, Junior, Kees, Marisa ook. En kids, jullie papa houdt van jullie.
loading