The Silence (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op een warme zomeravond verdwijnt de 13-jarige Sinikka. Haar fiets wordt gevonden op exact dezelfde plaats waar 23...
The Silence

The Silence

Thriller Misdaad Drama
Taal: Duits Jaar: 2010 Duur: 1 u 54 min

Op een warme zomeravond verdwijnt de 13-jarige Sinikka. Haar fiets wordt gevonden op exact dezelfde plaats waar 23 jaar eerder een meisje werd vermoord. Voor de ouders van Sinikka begint het zenuwslopende wachten en ook de moeder van de destijds vermoorde Pia wordt opnieuw met het tragische verleden geconfronteerd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Silence aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zeer indringende en realistische film over de verdwijning van enkele jonge meisjes door toedoen van pedoseksuelen. Realistisch, maar niet in de zin van grof geweld; eerder van een subtiel realisme, zoals de grote onrust van de ouders levend tussen hoop en vrees in beeld is gebracht door de regisseur. De acteurs spelen erg goed en zijn volkomen herkenbaar als gewone mensen van vlees en bloed. De pedoseksuelen krijg je vanaf het begin van de film al te zien. Ook bij hen is de intense spanning zichtbaar gemaakt, evenals bij de gefrustreerde politiemensen, op zoek naar hen.
Ik moest steeds denken aan de radeloosheid en de treurnis van de ouders van de ooit verdwenen Marianne Vaatstra en wat die moeten hebben doorgemaakt. Qua acteerwerk en sfeer deed de film mij ook denken aan de Scandinavische film Jagten; daarom ook aanbevolen voor iedereen, die door die film geraakt werd.
Ik geef 5 sterren.

Reviews

Rob
Beklemmende drama thriller met meer dan uitstekend acteerwerk.
Coen en Nelly
Aanrader, deze Duitse film. Zeer sterk geacteerd en het verhaal wordt origineel weergegeven. De film komt vrij rustig over, dat is wat ons betreft ook de kracht van deze prent. De film blijft boeien en je wilt gewoon weten hoe het verhaal zich ontplooit. Het houdt het midden tussen drama en thriller. We geven deze film, ondanks onze 'weerstand' tegen de Duitse taal een negen! Blij verrast!!
Anoniem
Een hele goede en originele film!
Angelique
Goede film, heftig verhaal!
Alexander
"Das Letzte Schweigen" is een Duitse misdaadthriller, die in 2010 werd geregisseerd door de Zwitserse filmmaker Baran bo Odar. Het verhaal over pedoseksualiteit is interessant. Er wordt zeer overtuigend geacteerd. Het tempo zit goed. Het scenario is erg meeslepend. Alles wordt realistisch in beeld gebracht en het camerawerk is erg efficiënt. De prent bevat enkele erg spannende scènes. Dit is geen onaardige film binnen zijn genre...
loading