Mees Kees op Kamp (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Klas 6b met Tobias, Sep, Rashida en alle andere bekende kinderen gaan op kamp onder leiding van Mees Kees en...
Mees Kees op Kamp

Mees Kees op Kamp

Familie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 15 min

Klas 6b met Tobias, Sep, Rashida en alle andere bekende kinderen gaan op kamp onder leiding van Mees Kees en mevrouw Dreus. Het moet vooral een léérzame werkweek worden. Maar als Dreus door haar rug gaat rust ineens alle verantwoordelijkheid op de schouders van Mees Kees. Vol goede moed gaat hij met de kinderen aan de slag. Was het maar een werkmáánd in plaats van een werkweek. Of nee, een werkjaar! Dan beginnen er dingen fout te gaan en begint Mees Kees ernstig aan zichzelf te twijfelen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mees Kees op Kamp aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Hij was erg gaaf

Reviews

Anne
leuke familiefilm waarin mees kees de show weer steelt.
Sander
Super leuke film. De kinderen wilde deze film graag kijken en aangezien het weer erg guur is hebben we maar een film middag ingelast. Erg leuke grappige film.we hebben wat afgelachen en de film wel 2 keer gekeken. Een aanrader ( de andere films van deze serie zijn ook super leuk.)
Anoniem
Super leuke film! Vandaag met mijn stage kinderen de film gekeken. Ze hadden heel hard gewerkt dus dit was de beloning. Voor mezelf ook wel een leuke beloning. Even relaxen van alle CITO toetsen! Ze waren erg enthousiast en ik moest ook maar zo worden als Mees Kees, dus bedankt na mij en de kids van groep 5!
Anoniem
Een erg leuke familiefilm. Zowel humoristisch voor de kinderen als voor de volwassenen die de film samen kunnen kijken.
Een verhaal dat erg herkenbaar is en waar de kinderen zich in kunnen verplaatsen. Voor de volwassenen is het een blik terug in de herinnering aan de vroegere schoolkampen. Dus erg leuk om samen te kijken!
Anoniem
Leuke film voor kleine kinderen. Ik heb deze film samen met mijn kleinere broertje gekeken en hij vond het erg leuk.
Anoniem
Leuke film, niet heel eng maar ik had me de karakters net wat anders voorgesteld.
Anoniem
Ultiem Nederlandse bagger. Deel 1 was aardig gevonden, maar dit was wel heel ver gezocht. Daarnaast ook nog eens redelijk onsamenhangend van de hak op de tak. Het verhaal op zich had beter in beeld gebracht kunnen worden. Zeker gezien deel 1. En dan stopt de film ook nog eens zeer onverwacht.
Anoniem
Gezellige film. Iets minder dan de eerste film
Anoniem
De film was te kort met een matig verhaal
Leonie
Leuke film om met kinderen te kijken! Al vond ik de eerste film eerlijk gezegd wel wat leuker. Ik vraag me af of het weer dezelfde personen zijn die aan deze film mee doen. De meesten wel, maar volgens mij ook wel wat nieuwe?

Nogmaals, leuke familiefilm die je net als de eerste gezien moet hebben om erover te kunnen meepraten!
Anoniem
Persoonlijk vind ik de eerste Mees Kees-film leuker. Het verhaal is een beetje onsamenhangend, alsof er allemaal losse stukken uit het boek aan elkaar geplakt zijn. Dat neemt niet weg dat onze dochter van 8 hem erg leuk vond.
Anoniem
Mees Kees op Kamp is het vervolg op de komische film Mees Kees. Onder leiding van meester Kees gaat de klas dit keer op kamp. Al snel blijkt dat Mees Kees de leiding krijgt over de leerlingen door uitval van de lerares. Een knap staaltje regisseerwerk; een film waarin de regisseur er in slaagt om in slechts weinig scenes en met veel humor van alle kinderen leuke, realistische personages te maken. Een leuke simpele vrolijke kinderfilm die barst van de gezelligheid en waarin de kinderen tussen al het plezier door enkele nuttige lessen leren.
Anoniem
Een gezellige, ontspannende en toch ook spannende film voor het hele gezin. Sommige stukken vond ik best eng voor kleine kinderen. Er zaten ook mooie verhalen in verwerkt en dat alles bij elkaar was een goed plot. Ik geef de film daarom een 10. Het leukste is dat hij als kind naast de anderen weet te staan en zo respect afdwingt
Anoniem
Superleuke kinderfilm, echt een aanrader voor het hele gezin. Alles zit erin: van verdriet en geluk tot wijze lessen over respect naar elkaar toe. Mijn zoon vond hem geweldig en zei: "jammer dat we hem niet gekocht hebben via meJane.com"
Anoniem
De film is supergaaf
Anoniem
Het is een leuke film
Anoniem
Mijn kinderen vonden hem erg leuk. Goede keus om naar te kijken.
gerline
Een gezellige ontspannende en toch ook spannende film voor het hele gezin. Sommige stukken vond ik best eng voor kleine kinderen. Er zaten mooie verhalen in verwerkt en dat alles bij elkaar was het een goed plot. Ik geef de film daarom ook een 7. Het leukste is dat hij als 'kind' naast de anderen weet te staan en zo respect afdwingt!
loading