Last Vegas (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Heerlijke feelgood film over vier vrienden van in de zestig die besluiten om nog één keer de bloemetjes buiten te...
Last Vegas

Last Vegas

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 41 min

Heerlijke feelgood film over vier vrienden van in de zestig die besluiten om nog één keer de bloemetjes buiten te zetten wanneer de enige overgebleven vrijgezel besluit om toch te gaan trouwen. In Vegas ontdekken ze hoe mooi het is om weer van het leven te genieten en dat trouwe vriendschap altijd blijft bestaan!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Last Vegas aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Hilarisch goed - heerlijk avondje ontspannen. Uiteraard goede acteurs, maar ook passende rollen en tussen alles door een verhaallijn

Reviews

Larry
Aardige, zo nu en dan hilarische film, over 4 oude vrienden die weer bijeen komen in Las Vegas om tijdens een weekend in Las Vegas een groot vrijgezellenfeest te organiseren, omdat een van hen gaat trouwen met een zeer jonge vrouw, waardoor hij zich weer fris en fruitig voelt. De grappen zijn soms erg voorspelbaar en soms oubollig, maar worden door het spel van de door de 4 top-acteurs acceptabel. De regisseur zal zich in bochten hebben gewrongen om de 'grote 4' gelijkwaardig op het witte doek te laten excelleren en de scenes gelijkelijk te verdelen. Ik denk dat deze film jonge mensen niet erg zal aanspreken. De beweegredenen van de mannen om nog een keer te mogen en kunnen vlammen, staan mijns inziens mijlenver af van de wereld van jonge mensen, die hun kleinkinderen zouden kunnen zijn. Ondanks alles toch wel een aardige film;
Anoniem
Met deze line up gedacht dat het meer zakken vullen zou zijn dan een leuke 'goede film'.

Ondanks dat vooroordeel toch genoten van deze film. Blijven stuk voor stuk gewoon prima acteurs en ook de film heeft veel leuke momenten die best het lachen waard zijn.

Kortom, de moeite waard om even te kijken, prima komedie.
Anoniem
Deze film is zeker de moeite waard om eens gezien te hebben. Heb heel veel gelachen, de oudjes die op hun oude dag de jonge tieners uithangen. Ze moeten veel meer van die films uitbrengen. Is zowel voor jong en oud, zeker niet te missen die film. Proficiat aan de spelers.
filip
Een film die we wel kunnen waarderen. Niet alleen vanwege de sterren die meespelen maar toch ook voor de rol die ze neerzetten. Het was echt een heel vermakende en leuke film om naar te kijken. Een rol die Douglas op het lijf geschreven is, aangezien hij in het echt ook 25 jaar ouder is dan zijn vrouw. Dus was het voor hem waarschijnlijk een alledaagse opdracht om te vervullen. Maar toch, zoals gezegd, een film die zeker de moeite waard was om naar te kijken en waar we van genoten hebben.
Anoniem
Aardige, zo nu en dan hilarische film, over 4 oude vrienden die weer bijeen komen in Las Vegas om tijdens een weekend in Las Vegas een groot vrijgezellenfeest te organiseren, omdat een van hen gaat trouwen met een zeer jonge vrouw, waardoor hij zich weer fris en fruitig voelt. De grappen zijn soms erg voorspelbaar en soms oubollig, maar worden door het spel van de door de 4 top-acteurs acceptabel. De regisseur zal zich in bochten hebben gewrongen om de 'grote 4' gelijkwaardig op het witte doek te laten excelleren en de scenes gelijkelijk te verdelen. Ik denk dat deze film jonge mensen niet erg zal aanspreken. De beweegredenen van de mannen om nog een keer te mogen en kunnen vlammen, staan mijns inziens mijlenver af van de wereld van jonge mensen, die hun kleinkinderen zouden kunnen zijn. Ondanks alles toch wel een aardige film; kijk en oordeel zelf. Ik geef 3 sterren.
Anoniem
Ja de echte acteurs aan het werk, super
Anoniem
Vier krasse knarren uit New York, die ooit bekend stonden onder de zelfverzonnen geuzennaam 'The Flatbush Four', besluiten de boel onveilig te maken in Las Vegas.

Oude knarrenfilm, maar dan in positieve zin. Deze oude knarren zijn niemand minder dan Robert de Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman & Kevin Kline. Dan weet je dat het met het acteerwerk wel goed zit. Bevat humor, een mooie verhaallijn en verrassend genoeg wist deze humoristische film me zelfs nog te ontroeren. Aanrader! Deze film krijgt van mij een 8.
Anoniem
Een hele leuke film. Gewoon genieten.
Anoniem
Voor degenen die van oude knarrenfilms houden zeker een toppertje. Freeman is altijd goed maar de film zelf is een soort remake van Space Cowboys maar dan in een hele andere setting.
loading