What Doesn't Kill You (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Paulie en Brian zijn beste vrienden die opgroeien in de achterbuurt van Boston. Van jonge kruimeldieven...
What Doesn't Kill You

What Doesn't Kill You

Thriller Misdaad Drama
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 36 min

Paulie en Brian zijn beste vrienden die opgroeien in de achterbuurt van Boston. Van jonge kruimeldieven groeien ze uit tot overvallers, afpersers en huurmoordenaars. Nog voor ze de pubertijd goed en wel ontgroeid zijn werken ze al voor de onderwereldbaas Pat Kelly. Maar jaren later heeft hun gewelddadige en gevaarlijke bestaan ze nog weinig opgeleverd. Kelly houdt het grootste deel van de opbrengsten voor zichzelf, terwijl Paulie en Brian al het risico lopen. Brians vrouw Stacy en hun zoontje Mark zijn het zat om altijd in angst te leven. Ook Paulie heeft genoeg van Kelly en hij komt in opstand. Hij sleurt Brian mee in zijn levensgevaarlijke plannen om onder het juk van de maffiabaas uit te komen. Met een gewapende overval op een geldtransport wil Paulie in één klap alle zaken op orde brengen voor hem en Brian. Maar de overval loopt zwaar uit de hand en de bloedige consequenties laten niet lang op zich wachten...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om What Doesn't Kill You aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Tegenvallende film, het genre thriller kan ik er niet uithalen. Qua drama wel een redelijk verhaal, maar de spanning was ver te zoeken. Scènes waren bijzonder kort en gingen vlot van de ene naar de andere. Persoonlijk vind ik dat meer bij een passen. Ik moet er bij vermelden dat drama niet mijn favoriete genre is. Voor wie van drama, in combinatie met misdaad, houdt kan dit een aardige film zijn. Het is in ieder geval geen kabbelende film.
Anoniem
Wij vonden dit een goede film. Er wordt mooi in beeld gebracht dat als je in bepaalde situatie zit het moeilijk is om uit te komen. Een vader die soms dingen moet doen die hij liever niet wil, maar hij moet voor zijn gezin zorgen. De film laat zijn strijd zien om weer op het rechte pad te komen voor zijn gezin.
Een aanrader.
loading