Inside Llewyn Davis (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. New York, begin jaren 60. Folkmuzikant Llewyn Davis staat op een kruispunt in zijn leven. Hij wil het maken...
Inside Llewyn Davis

Inside Llewyn Davis

Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 41 min

New York, begin jaren 60. Folkmuzikant Llewyn Davis staat op een kruispunt in zijn leven. Hij wil het maken als muzikant, maar de weg naar roem is bezaaid met obstakels, waarvan een aantal van eigen makelij. Hij overleeft met de hulp van vrienden en vreemden en neemt links en rechts tijdelijke jobs aan. Llewyn droomt van een auditie bij de legendarische Bud Grossman. Met zijn gitaar in de hand reist hij hartje winter naar Chicago in een ultieme poging om diens aandacht te trekken...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Inside Llewyn Davis aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Het is een film die je op een avond moet bekijken als je niks te doen hebt. Het is geen film die je in gezelschap moet bekijken, maar gewoon samen met een biertje languit op de bank. De film kijkt rustig in het zelfde tempo als de muziek.
Als je van deze muziek kunt genieten, dan kan je de film ook
waarderen, want deze sfeer zit in de hele film. In deze film volg je Llewyn Davis in zijn reis voor survival. De film is niet spannend en ook niet humoristisch, maar toch boeiend.
Goed acteerwerk en een film die je van de gebroeders Coen mag verwachten.
loading