Malavita (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nadat ze enkele gangsters aan de galg gepraat hebben, moeten maffiabaas Fred Manzoni en zijn familie halsoverkop...
Malavita

Malavita

Komedie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 47 min

Nadat ze enkele gangsters aan de galg gepraat hebben, moeten maffiabaas Fred Manzoni en zijn familie halsoverkop onderduiken. Ze vluchten van het drukke Brooklyn naar een slaperig stadje in Normandië, waar agent Stansfield alle moeite van de wereld heeft om hen in het gareel te houden. Het gezin Manzoni kan zijn oude gewoontes niet afschudden: voor elk probleem hebben ze een hoogst efficiënte maar niet altijd even legale oplossing. Dit blijft niet onopgemerkt... de wraakzuchtige maffia komt hen op het spoor.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Malavita aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een superfilm met een supercast over hoe een vos zijn haren kan verliezen, maar niet zijn streken. Prachtige film.

Reviews

Natanaël
In deze film zijn de acteurs en actrices goed bij elkaar gezocht. Ze zetten een mooi personage neer die de nodige cynische humor toevoegt, wat de film erg leuk maakt. Wat mij betreft wat te veel geweld, het is een satire, dan hoeven dat soort scènes er niet bij, of minder uitgebreid. Het is vreemd genoeg toch een film die laat zien hoe belangrijk een goede band is met je gezinsleden. De muziek vind ik erg mooi en dat maakt sommige scènes precies af!
Anoniem
Leuke film, met goed humor.
Anoniem
Erg leuk, verrassend eind
Anoniem
Een hele aardige film, in het genre maffia met een knipoog. Robert de Niro is eigenlijk altijd goed en ook nu speelt hij de film tot een succes. Hoewel zijn rol mijns inziens wel meer karakter had mogen hebben a la Meet The Parents om tot een echt grappige film te komen, is deze film toch zeker vermakelijk. Hard gelachen heb ik niet. Wel gewoon lekker weg gekeken.
Geert
Elke keer weer slaagt De Niro erin om die typische maffiabaas neer te zetten met de nodige flair en humor en ook hier weer subliem, maar het kan de film niet redden. Het is geen vernieuwend verhaal en buiten De Niro speelt er niemand op niveau. Hier en daar een leuk moment en 1 super moment als De Niro een film bijwoont en nadien mee het debat voert over die film, dat was een leuke instinker. De familie zit onder het witness protection program ergens gestationeerd in Frankrijk. De mensen die hij heeft verraden blijven echter naar hem op zoek om wraak te nemen. Door een dom toeval krijgen ze de locatie te pakken en de jacht ligt open. Al bij al een beetje tegenvallend gezien de trailer.
Maarten
Leuke en originele film!
loading