A Walk To Remember (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Landon is de populaire jongen op school die samen met zijn bende iedereen die niet aan hun standaardnormen...
A Walk To Remember

A Walk To Remember

Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2002 Duur: 1 u 38 min

Landon is de populaire jongen op school die samen met zijn bende iedereen die niet aan hun standaardnormen voldoet beledigt. Echter wanneer Landon en zijn bende op een nacht een grap willen uithalen met een jongen, loopt deze serieus uit de hand en komt de jongen in het ziekenhuis terecht. Als straf moet Landon les geven aan jonge probleemstudenten en ook meespelen in het lentetoneelstuk, dit zou hem terug met beide voeten op de grond moeten zetten. Zo leert hij Jamie kennen bij wie hij schoorvoetend om hulp gaat vragen bij deze activiteiten. Tegen zijn eigen verwachtingen in wordt Landon al heel snel verliefd op Jamie, die over een levensvreugde beschikt die hij nooit voor mogelijk hield. Maar het is niet gemakkelijk, Jamie heeft zo haar eigen redenen om de liefde te ontvluchten tot het onmogelijk wordt deze nog langer te ontkennen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om A Walk To Remember aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
super film, heb hem al meerdere malen gezien in de afgelopen jaren maar blijft mooi!

Reviews

Nathalie
Alweer een prachtige verfilming van een boek van Nicholas Sparks.
Met een mooie verhaallijn waarin de populaire Landon zijn liefde voor de (onpopulaire) Jamie verkiest boven zijn eigen populariteit.
Op het einde van de film wordt het best triestig maar tegelijkertijd ook heel mooi door wat Landon allemaal doet voor Jamie.
Toch ook weer bij deze film een traantje moeten laten. Zeker een aanrader !
Marianne
Prachtig verhaal en goede cast
loading