Ender's Game (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zeventig jaar is er inmiddels verstreken sinds de laatste alien-invasie, die een immense strijd tussen de mens en een...
Ender's Game

Ender's Game

Actie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 49 min

Zeventig jaar is er inmiddels verstreken sinds de laatste alien-invasie, die een immense strijd tussen de mens en een alien-ras genaamd 'de Formics' als gevolg had. De jonge Ender Wiggin (Asa Butterfield), een uiterst ontwikkeld kind, wordt naar een militaire school gestuurd die zich in de ruimte bevindt. Hier wordt hij samen met andere getalenteerde leeftijdsgenoten getraind en opgeleid om voorbereid te zijn op toekomstige invasies.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ender's Game aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Shirley
Ender's Game is een schitterende film voor scifi liefhebbers. Wat nog meer is Ender is iemand die in de film strategisch denkt om een toekomstige Alien invasie te voorkomen. Hij ziet dingen die anderen niet zien. Het einde is tweemaal heel verrassend. Mooie film. Het kijken waard. Van mij een tien.

Reviews

Ashna
Veel gebeurtenissen die niet echt in details duidelijk worden.Personages en thema’s zijn niet zo denderend uitgewerkt. Kinderen mochten ook wat fysiek volwassener zijn. Net niet goed genoeg om hem in de bioscoop te zien. Film duurde naar mijn gevoel veel te kort. Desalniettemin vond ik het geheel een goed evenwicht hebben van 'aktie' en de wat 'diepere' gedeeltes. De uitvoering van die verdieping echter liet naar mijn idee te wensen over.Van mij krijgt ie een 6
Harry
Op basis van de reviews gaan kijken. Niet echt spijt gehad maar vind het geen echte topper van een film. Hoort niet in 't genre actie maar in het genre kinderfilm thuis. De actie is van een dusdanig niveau dat 't zeker geschikt is voor kids tot 16 jaar. Het einde is inderdaad leuk gevonden maar maakt de rest van de film niet echt goed. De topper in het acteren is hier toch wel Ben Kingsley, H. Ford heeft zijn beste tijd gehad. Nee geen aanrader voor mij.
Nico
Goede film, goed verhaal, mooie actie en boeiend
Geert
Goede SF film, goede opbouw, goede acteurs, mooie simulaties en pittig actie. Het verhaal is ook sterk vind ik met oog voor moraal. Ender wordt opgeleid op de militaire school om later een topfunctie in het leger te bekleden. De kadetten worden getraind, en geëvalueerd op hun inzet, denken en handelen in elke situatie. Ender blijkt de beste te zijn die er is, maar er blijft een twijfel in hem schuilen, doet hij wel het juiste? Dienen de aliens vernietigd te worden ter garantie van onze vrijheid, vormen ze nog wel een bedreiging? Als hij zijn laatste simulatie aanvangt start zijn laatste examen maar het draait anders uit dan gedacht. Aanrader.
Anoniem
Echt een aanrader, topfilm
Anoniem
Toffe film, zeker een aanrader. Ik vond vooral de jonge cast overtuigend, Asa Butterfield (bekend van rollen in films als the Boy in the Striped Pyjamas en Hugo).
d.
Goed verhaal, goed geacteerd, goed gemaakt.
Ook als je niet specifiek op dit genre valt is deze film een aanrader.
Nicole
Ender's Game is een verfilming van het boek Ender's Game van schrijver Orson Scott Card. De jonge acteur Asa Butterfield als Ender Wigging zet een aparte en goede rol neer. De verhaallijn vond ik boeiend en interessant, ook de special en visual effects zijn uitstekend in beeld gebracht. Ondanks dat ik de film erg goed vond, had er van mij iets meer actie in gemogen. Beetje jammer dat de actie pas bijna op het laatste moment ingezet is, maar des te min blijft het een goede science fiction-film met een perfecte cast, filmset en kostuums. Schitterende film in zijn genre wat mij betreft!
Anoniem
Qua concept en verhaal een leuke film, maar de acteerprestaties van de jonge acteurs blijven de hele film onder de maat en dit gaat irriteren. Ook special effects vallen tegen. Alleen voor SciFi-freaks. Niet goed genoeg om de regenachtige zondagmiddag mee te vullen.
Anoniem
Goed gemaakt. topspelers met indrukwekkende scènes. Vooral het einde is goed gevonden....
Anoniem
De 17 jarige Asa Butterfield zet hier toch wel een bijzondere rol neer als de commander die de aarde moet redden. Ook Harrison Ford in een goede rol. Van begin tot eind een meeslepend verhaal. Het verhaal had ook een boodschap die wat afgezaagd voorkomt. Bij elkaar een heel mooie film die totaal afwijkt van de scifi's van Marvel. Een aanrader voor de liefhebbers van de echte scifi.
Alexander
Ender's Game is een Amerikaanse sciencefictionfilm, die geregisseerd werd door de uit Zuid-Afrika afkomstige filmmaker Gavin Hood. De prent is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Amerikaanse schrijver Orson Scott Gard. Het verhaal is interessant. Het tempo is efficiënt. Er wordt goed geacteerd. Asa Butterfield levert in de rol van 'Ender Wiggin' een erg puike prestatie. De speciale effecten zijn dik in orde. Binnen zijn genre zeker een film die niet gemist mag worden...
Anoniem
Ik vind deze film echt de moeite waard om te kijken. De acteurs waren goed op dreef en maakte deze film de moeite waard. Ik wacht nu al op een vervolg die mag van mij zeker wel komen.
Anoniem
Echt een toffe film. Zeker een aanrader. Top-acteurs, een film met spanning. Ik kijk normaal niet naar zulke films, maar bij deze heb ik me het zeker niet beklaagd. Een topfilm zou ik zeggen. Een aanrader voor ieder filmliefhebber. Kijken maar zou ik zeggen.
loading