Cubicle Warriors (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Wolf of Wall Street meets Project X! Neal en Isaac zijn pas afgestudeerd en vinden meteen een baan bij een...
Cubicle Warriors

Cubicle Warriors

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 17 min

The Wolf of Wall Street meets Project X! Neal en Isaac zijn pas afgestudeerd en vinden meteen een baan bij een investeringsbank. Een droom die uitkomt! Neal moet namelijk snel geld verdienen om zijn studielening af te betalen, anders moeten zijn ouders hun huis verkopen. Al snel ontdekken ze dat hun baas een smerige deal aan het voorbereiden is, waaraan de bank bergen geld verdient terwijl studenten hun leningen kwijtraken. Neal en Isaac bedenken een plan om hun nieuwe werkgever te stoppen. Maar kunnen de eerlijke Neal en Isaac het wel opnemen tegen een doortrapte en corrupte bankier?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Cubicle Warriors aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading