Apartment 1303 (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Van de schrijver van de ijzingwekkende Japanse horrorklassieker The Grudge! Na een ruzie met haar moeder en zus...
Apartment 1303

Apartment 1303

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 22 min

Van de schrijver van de ijzingwekkende Japanse horrorklassieker The Grudge! Na een ruzie met haar moeder en zus gaat Janet op zoek naar een eigen woning. Ze vindt een appartement op de dertiende verdieping in de binnenstad van Detroit. Een ruim appartement, waar een hagelwit gordijn vanaf het balkon naar binnen waait. De ideale woning voor Janet. Haar nieuwe buurmeisje, de negenjarige Emily, vertelt haar dat de vorige bewoonster onder mysterieuze omstandigheden zelfmoord pleegde. 's Nachts krijgt Janet het gevoel dat ze niet alleen in het appartement is. Ze voelt een aanwezigheid, iets dat kwaad in de zin heeft. Aanvankelijk denkt ze dat ze het zichzelf inbeeldt. Maar wanneer tijdens een huiveringwekkende nacht deze bovennatuurlijke aanwezigheid bezit probeert te nemen van haar lichaam, en Janet zo tot zelfmoord te drijven, begint de nachtmerrie pas echt...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Apartment 1303 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een goede film. Sinister sfeertje.
Remakes zijn meestal slapjes, maar deze zit in de richting van de remake van "The Ring" en "The Grudge".
Dus lichten uit, popcorn op je schoot, en.... AAAAAHHHH!!!!

Reviews

Anoniem
Horrorfans zullen deze film niet zo best vinden. Als je weinig gewend bent of (heel) snel bang bent van een film is deze wellicht iets voor jou.
Persoonlijk vond ik hem slap, en een beetje saai, er gebeurt niet veel en wat eerder al genoemd was in een review, het acteerwerk is om te huilen.
Nicole
Nee sorry, deze remake valt in het niet bij de originele Japanse versie uit 2007. Ondanks dat deze film gespeeld wordt door best een goede cast, zijn de acteerprestatie wat minnetjes en op bepaalde momenten komen ze wat ongemakkelijk en ongeloofwaardig over. Ik kan deze film ook echt geen horrorfilm noemen, de schrikmomenten zijn erg zwak en best voorspelbaar. Het is net of het verhaal niet fatsoenlijk van de grond komt, vond het ook moeilijk om de aandacht erbij te houden. Deze Amerikaanse 3D remake is leuk om gezien te hebben maar daar blijft het dan ook bij! Wel leuk om Mischa Barton (rol van Lara) terug te zien, haar ken ik vooral van de TV serie 'The OC' als Marissa Cooper. (Toch nogmaals als laatste even een compliment voor de review van Alexander, hij verwoordt film uitstekend en ik heb er veel aan!)
Anoniem
Deze film vond ik een tegenvaller, niet erg spannend.
Anoniem
Had veel van deze film verwacht, na het zien van de trailer, maar viel erg tegen.
Alexander
Dit is een remake van de gelijknamige Japanse prent geregisseerd door Ataru Oikawa in 2007. Deze Amerikaanse 3D-versie werd gemaakt door Michael Taverna. Het is een klassiek spookverhaal, gebaseerd op een werk van de schrijver Kei Ôishi. De acteerprestaties zijn vrij realistisch. De manier waarop de personages op bepaalde gebeurtenissen reageren, is echter niet altijd even geloofwaardig. De film is ook niet echt griezelig, maar is eerder gewoon spannend. Er zitten enkele geslaagde effecten in. De schrikmomenten zijn niet talrijk en zijn ook niet echt heftig. Leuk om eens te zien, maar niet echt ophefmakend.
Anoniem
goed
loading