Goddess (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De jonge moeder Elspeth Dickens droomt ervan om een ster te worden, ondanks dat ze vastzit in een afgelegen boerderij,...
Goddess

Goddess

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 40 min

De jonge moeder Elspeth Dickens droomt ervan om een ster te worden, ondanks dat ze vastzit in een afgelegen boerderij, terwijl haar man James constant van huis is om walvissen te redden. Elspeth installeert een webcam in haar keuken, om haar ondeugende tweeling-zoontjes in de gaten te houden, en wordt al snel een internetsensatie met de grappige liedjes die ze in de keuken zingt. Haar webcam biedt haar ongekende kansen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Goddess aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Joyce
Een geweldige hilarische vrouwenfilm, leuke cast, grappig verhaallijn en heerlijke twists. Een herkenbaar verhaal waar veel vrouwen tegen aanlopen, toen zat je thuis met de kids en nu dan? De moderne twist van een webcam en de grappige dingen die eruit voortvloeien zijn leuk bedacht en nog grappiger uitgewerkt. Een heerlijke vrouwenfilm die je fijn doordeweeks zonder vriendje even weg laat dromen.
loading