Lizzie (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op 4 augustus 1892 werden Andrew Jackson Borden en Abby Durfee Borden op brute wijze vermoord met een bijl. Ze waren zo...
Lizzie

Lizzie

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 23 min

Op 4 augustus 1892 werden Andrew Jackson Borden en Abby Durfee Borden op brute wijze vermoord met een bijl. Ze waren zo vaak en zo hard op hun gezicht en hoofd geslagen dat ze onherkenbaar verminkt waren. De dochter van het echtpaar, Lizzie Borden, werd destijds vrijgesproken van betrokkenheid, maar vandaag de dag is algemeen bekend dat zij degene was die de gruweldaad pleegde. Een sprong voorwaarts brengt ons in de huidige tijd, waarin we kennismaken met Lizzie Allen. Deze moderne Lizzie lijdt aan een ernstige vorm van geheugenverlies, ze weet helemaal niets meer van haar jeugd. Na haar vaders dood erft ze het huis waarin ze als kind heeft gewoond. Zodra ze erin getrokken is, beginnen er jeugdherinneringen naar boven te komen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Lizzie aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Eng

Reviews

Denise
Ik vond het een erg slechte film, helemaal niet eng en snapte er niks van! Geen aanrader
Anoniem
Persoonlijk vond ik het een slechte film. Als je de muziekscènes weg zou laten val je waarschijnlijk in slaap. Wel goed acteerwerk van het kleine meisje in de film.
Geen hoge waardering dus voor deze horror thriller
loading