Blue Jasmine (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jasmine is een jetset socialite die in haar New Yorkse optrekje alles heeft wat haar hart kan begeren. Wanneer er aan...
Blue Jasmine

Blue Jasmine

Drama Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 34 min

Jasmine is een jetset socialite die in haar New Yorkse optrekje alles heeft wat haar hart kan begeren. Wanneer er aan het licht komt dat haar man Hal er diverse duistere zaken op na houdt, ontstaat er een groot schandaal rondom het echtpaar en raken zij in een klap al hun luxe en aanzien kwijt. Jasmine wordt gedwongen tot een teruggetrokken bestaan in San Francisco bij haar nuchtere, bescheiden zus Ginger.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Blue Jasmine aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een terechte Oscar voor Cate Blanchett. Fantastisch acteerwerk en de worsteling van de personages spat van het scherm. Één van de betere films van Woody Allen. Na het zien van deze film kijk je toch wel anders naar die verstrooide dame op het bankje in jouw park. Kijken dus!

Reviews

Anoniem
Nare bijsmaak door perikelen rond Woody Allen. Wel een van zijn beter te pruimen films. Cate Blanchett is als altijd geniaal. Gaat het zien!
Peggy
Sterke acteursfilm van Woody Allen. Cate Blanchett speelt de sterren van de hemel als wanhopig luxe popje dat het paradijs kwijt is geraakt. Ook de andere rollen zijn goed vertolkt. Een echte aanrader.
Anoniem
Ik begrijp niet dat deze film een Oscar verdiend heeft. Een film met losse eindjes, vreemd eind.
Anoniem
Film is goed gemaakt. Mooie opnamen en goed gespeld.
Anoniem
Aparte film, wist niet waar het over ging toen ik begon met kijken. Zeker de moeite waard. Je moet wel van het genre houden. Maar ik hou wel van filmhuisfilms... ;)
Einde verrast je zeker en je blijft dan ook zitten bij de aftiteling.....
Anoniem
Suffe film....je moet er van houden.
jessica
Blue Jasmine is niet een hele boeiende film. Het gaat over een vrouw die heel rijk was door haar criminele man, maar uiteindelijk niks meer heeft en bij haar zus terecht komt. Er gebeurt vrij weinig in deze film en vond hem dan ook erg saai. Ik vond de acteurs ook niet super en geef deze film een 6.
Anoniem
Mooi thema over hoe succesvolle rijke mensen, als ze zonder geld zitten, niet meer hun status en recht hieraan kunnen ontlenen op zichzelf moeten terug vallen. Wat dus eigenlijk niet lukt. Ondanks zware thema toch veel luchtigheid en een vleugje humor.
Ik twijfel altijd of ik een Woody Allen film wil kiezen, maar deze was het zeker waard. Briljante vertolking van de vrouwelijke hoofdrollen.
loading