Absolute Deception (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een weduwe, die verslaggeefster is, probeert samen met een federale agent het mysterie op te lossen omtrent het...
Absolute Deception

Absolute Deception

Actie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 28 min

Een weduwe, die verslaggeefster is, probeert samen met een federale agent het mysterie op te lossen omtrent het dubbelleven van haar overleden echtgenoot, Miles. Op hetzelfde moment wordt een oplichter vrijgelaten uit de gevangenis die op zoek gaat naar het geld wat Miles van hem heeft gestolen. Terwijl er een romance ontstaat tussen de vrouw en de FBI-agent worden ze aangevallen door een stel onbekenden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Absolute Deception aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
leuk

Reviews

gerline
Ik vond de film niet echt geweldig. Ik geef de film daarom ook het cijfer 6. Het verhaal zit wel goed in elkaar. Verschillende wendingen die het verhaal maakt blijven verrassend. De speciale effecten konden wat meer bij een actie film. Het was wel ongeloofwaardig dat een journaliste met een fbi gaat samenwerken. Al met al een leuke film om even bij weg te dromen
Anoniem
Ik kon de film helaas niet afkijken, wat een B-film. Acteerwerk is -1, idem VOORAL de specials effects.
Jammer, terwijl Cuba Gooding Jr. een goede acteur is haalt hij zich in deze film een stuk naar onder.
Anoniem
Ik vond de film niet slecht, het viel me eigenlijk wel mee. Is een goed verhaal, plus ook goed gespeeld. Buiten verwachting met veel plezier gekeken. Dus andere reviews zeggen niet altijd wat. Gewoon ontspannen een film kijken, kan dan ook best meevallen.
loading