Ice Agent (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mike Johnson is een gedreven agent van US Homeland Security. Hij wordt diep undercover gestuurd om een bende keiharde...
Ice Agent

Ice Agent

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 34 min

Mike Johnson is een gedreven agent van US Homeland Security. Hij wordt diep undercover gestuurd om een bende keiharde mensensmokkelaars op te rollen. Hun illegale praktijken gaan met veel geweld gepaard en ze ruimen iedereen die ze tegenwerkt ijskoud uit de weg. Mike weet zich binnen te werken en ontdekt dat er veel meer achter zit dan verwacht. Hij zet alles op alles om de leiders van de bende op te pakken, maar hij staat tegenover een enorme overmacht van gewelddadige criminelen. Bovendien zorgt een verrader binnen zijn eigen organisatie ervoor dat zij hem steeds een stap voor zijn. Een serie bloedige confrontaties volgt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ice Agent aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Emile
Heel slecht. Niet huren aub.

Emile
loading