Smitty (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Ben's moeder is ten einde raad: haar dertienjarige zoon wil maar niet deugen en haalt keer op...
Smitty

Smitty

Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 27 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Ben's moeder is ten einde raad: haar dertienjarige zoon wil maar niet deugen en haalt keer op keer kattenkwaad uit op school. Bang dat het alleen maar erger wordt, stuurt ze Ben voor de zomer naar zijn opa die op een boerderij in Iowa woont. Maar Ben ziet dat niet zitten... Hij kent zijn opa niet eens! Als zijn opa hem dan ook nog eens allemaal vervelende klusjes laat doen, weet Ben het zeker. Dit wordt een rot zomer. En wat moet hij toch met die hond die hem de hele tijd achtervolgt? Smitty is een familiefilm over een hond die het leven van Ben verandert. Hij leert hem hoe belangrijk vriendschap, familie en verantwoordelijkheid zijn.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Smitty aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading