The Adventures of Bailey the Lost Puppy (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Bailey, de schattige golden retriever pup, gaat verhuizen! Onderweg...
The Adventures of Bailey the Lost Puppy

The Adventures of Bailey the Lost Puppy

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 1 u 29 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Bailey, de schattige golden retriever pup, gaat verhuizen! Onderweg naar hun nieuwe huis maakt de familie een tussenstop, maar als ze verder reizen, vergeten ze Bailey. De ondeugende, speelse pup gaat op weg om de familie weer te vinden. Tijdens haar zoektocht belandt ze bij 'Sharkrosa', een ranch met exotische dieren. Daar leert ze verschillende nieuwe dieren kennen, waaronder een paard, kamelen, een zebra, buffels en Puck, de herdershond die 'Sharkrosa' runt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Adventures of Bailey the Lost Puppy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Leuk

Reviews

Anoniem
De film is heel leuk het enige minpuntje is dat de monden en bekken niet bewegen tijdens het praten dat maakt het een stuk minder realistisch
vandaar de 3 sterren
Anoniem
Het is dan wel een kinderfilm, maar de schattige hond maakt het toch leuk om naar te kijken. De stemmen vind ik niet zo geschikt, maar het is wonderbaarlijk hoe ze de dieren hiertoe krijgen aangespoord. Een leuke kinder/familiefilm en erg schattig.
Anoniem
zo schattig
loading