Harley's Hill (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Harley, een raspaard met koninklijke bloedlijnen, wordt afgericht om het succes van zijn vader...
Harley's Hill

Harley's Hill

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 22 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Harley, een raspaard met koninklijke bloedlijnen, wordt afgericht om het succes van zijn vader te evenaren in Willowbrook Farms. Harley's snelle succes brengt nieuwe fysieke uitdagingen met zich mee. Een ongeluk voor de wedstrijd schrikt hem af en in zijn angst hetzelfde lot als zijn vader tegemoet te gaan slaat hij op de vlucht. Dagen later wordt Harley door een boer en zijn dochter gevonden. Omdat ze de eigenaar niet kunnen vinden, verzorgen ze hem tot hij weer beter is. Als ze Harley's verbazingwekkende springtalent ontdekken wordt hij de vaste partner van het meisje bij de wedstrijden van haar manege. Harley's talent wordt onmiddellijk opgemerkt en zijn wettige eigenaar eist hem op. Onwillig geeft het meisje hem op en hij keert terug naar Willowbrook Farms. Harley wil niets liever dan teruggaan naar de boerderij in de groene heuvels, maar zal hem dat ooit lukken?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Harley's Hill aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Ik hou van paarden

Reviews

filip
Aangename film, met prachtige natuurbeelden. Heel leuk om samen met de kindjes naar te kijken. Een mooie vriendschap die groeit tussen een meisje en een paard dat ontsnapt is van een harde trainer. Bij het meisje komt het paard tot rust en krijgt een tweede 'leven'.
Voor de paardenliefhebbers onder ons!
loading