Dark Feed (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Kirkbrook was ooit een zeer gerespecteerd ziekenhuis. Maar na een bizarre moord (of was het zelfmoord?) waarbij de...
Dark Feed

Dark Feed

Horror
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 22 min

Kirkbrook was ooit een zeer gerespecteerd ziekenhuis. Maar na een bizarre moord (of was het zelfmoord?) waarbij de directeur betrokken was, is de instelling gesloten. Het vervallen gebouw staat nu al bijna tien jaar leeg. Op een dag waagt een filmploeg zich naar binnen om een goedkope horrorfilm te maken. Het pand is daarvoor de perfecte locatie: donker, vochtig en griezelig. De filmers werken hard en slapen weinig. Ze raken vermoeid en dat terwijl het lekkende gebouw juist tot leven lijkt te komen. Een paar dagen nadat de opnamen zijn gestart, arriveert de scriptschrijver op de set. Hij voelt gelijk dat er iets vreemds aan de hand is. In een van de donkere gangen vindt hij oude patiëntendossiers, met volop informatie over het duistere verleden van het ziekenhuis. Intussen beginnen steeds meer leden van de crew vreemd gedrag te vertonen. Als er zelfs een paar mensen verdwijnen, realiseert de schrijver zich dat ze zo snel mogelijk moeten ontsnappen aan de fatale invloed van het pand. Maar zal het ziekenhuis hen laten gaan?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dark Feed aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
In één woord, bagger !!
loading