Mimesis (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zeven mensen die elkaar totaal niet kennen, worden uitgenodigd voor een exclusieve party voor horrorfans op een afgelegen...
Mimesis

Mimesis

Horror
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 37 min

Zeven mensen die elkaar totaal niet kennen, worden uitgenodigd voor een exclusieve party voor horrorfans op een afgelegen boerderij. Het enige wat ze delen is hun passie voor klassieke horrorfilms. Als de zon ondergaat, begint er een angstaanjagend rollenspel: de groep krijgt een rol in een gruwelijk levensechte versie van de horrorklassieker Night of the Living Dead. Gek genoeg lijken de zeven ook sprekend op de hoofdpersonen uit de film van regisseur George Romero. Vlakbij de boerderijgebouwen staat een groep bloeddorstige gestoorden te trappelen om de vleesetende zombies te spelen. Waarom zou je naar een horrorfilm gaan kijken als je er een in het echt kunt beleven?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mimesis aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading