Basement (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zes anti-oorlogdemonstranten maken tijdens een lange autorit een sanitaire stop midden in de bossen. Schijnbaar door...
Basement

Basement

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 14 min

Zes anti-oorlogdemonstranten maken tijdens een lange autorit een sanitaire stop midden in de bossen. Schijnbaar door toeval raakt de hele groep verzeild in een ondergronds bouwwerk. Er is nergens een uitgang te bekennen en het wordt allemaal nog veel erger als de vrienden merken dat ze worden gevolgd en in de gaten gehouden. Te laat komen ze erachter dat ze zijn geselecteerd om deel te nemen aan een bizar experiment. Zal er ook maar een van hen ooit weer levend boven de grond komen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Basement aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Basement is meer voor de kritische kijker. Het is een film met vooral veel interessante scènes. En de verhaallijn sloeg me vooral in de keel. Dus ik raad deze film aan jullie aan. Het is een topfilm met topacties.

Reviews

Patricia
Vind de film erg vaag, nauwelijks spannend en het einde is al helemaal vaag.
Absoluut niet wat je er van verwacht als je de trailer ziet.
Krijgt daarom echt een mager 6je.
Ik raad deze dus niet aan gewoon zonde van je Moviepoints, dus zoek lekker verder naar een film die het kijken wel waard is.
loading