One Missed Call (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. One Missed Call, een horrorverhaal over vier scholieren die belaagd worden door mysterieuze telefoonoproepen....
One Missed Call

One Missed Call

Horror Mysterie
Taal: Japans Jaar: 2003 Duur: 1 u 48 min

One Missed Call, een horrorverhaal over vier scholieren die belaagd worden door mysterieuze telefoonoproepen. Wanneer scholiere Yumi Nakamura op stap gaat met een aantal vrienden blijkt één van hen een gemiste oproep op haar mobiele telefoon te hebben. Deze blijkt afkomstig van haar eigen nummer en dateert bovendien van drie dagen in de toekomst. Bij het beluisteren van het bericht hoort ze haar eigen doodskreet. Drie dagen later wordt ze op mysterieuze wijze om het leven gebracht. Vervolgens ontvangt Yumi's beste vriendin een soortgelijke oproep. Na 72 uur wordt live op televisie uitgezonden hoe ze door een bovennatuurlijke kracht wordt vermoord. Samen met een vriend besluit Yumi te onderzoeken wat de bron is van de bizarre moorden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om One Missed Call aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading